NVCA lanserer podcasten "Unotert"

I år fyller NVCA 20 år, og i den anledning lanserer vi podcasten "Unotert", som gir et innblikk i den norske bransjen for aktivt eierskap.

Unotert er en podcast som gir informasjon om norsk private equity, eller aktivt eierskap, med mål om å øke kunnskapen om bransjen og temaer vi er opptatt av. Serien skal gi en introduksjon av aktivt eierskap i Norge, aktørene og de ulike segmentene vi opererer i, hvordan vi bidrar til verdiskaping i det norske samfunnet, viktige temaer som opsjonsskatt og grønne investeringer, og ikke minst skal vi prøve å forklare hvordan arbeidshverdagen i PE egentlig ser ut. I tillegg skal vi dypdykke ekstra i sektorene vi er mest aktive i.

De tre første episodene lanseres i dag, tirsdag 6. april. I episode 1 kan du høre Frode Strand-Nielsen fra FSN Capital fortelle om historien til private equity og hvordan det kom til Norge. I episode 2 forteller Herbjørn Skjervold fra Proventure om aktivt eierskap i de tidligste fasene, såkorn og venture, før vi går videre til aktivt eierskap i oppkjøpsfasen i episode 3, med Kai Jordahl fra Longship. Allerede neste uke slippes episode 4, der Anders Misund fra EQT sammenligner det norske markedet med de andre nordiske markedene. Flere episoder slippes jevnlig gjennom året.

Du finner episodene på Spotify, iTunes i din faste podcastspiller og (etter hvert) her på NVCA sine nettsider.

God fornøyelse!