Karrieredagene 2021

NVCA var til stede under Karrieredagene på NHH den 9. september. For første gang arrangerte vi «PE corner» der nysgjerrige studenter kunne møte representanter fra aktive eierfond og bli bedre kjent med bransjen.

Sammen med ArgentumSumma EquityAltor og Norvestor var NVCA til stede under årets Karrieredag på Norges Handelshøyskole (NHH). Karrieredagen er Norges største for økonomer, og har lang tradisjon for å være en attraktiv møteplass mellom økonomistudentene og mulige fremtidige arbeidsgivere. 

Flere nysgjerrige studenter tok turen innom PE corner, der de aktive eierfondene hadde satt opp en felles standplass. Her kunne studentene lære mer om aktive eierfond, hvordan de jobber og om jobbmuligheter etter endt studietid. Spesielt mange spørsmål var det om internships. 

NVCA delte også stand med Level 20, representert av Ingrid Beyer. Level 20 er en non-for-profit organisasjon som har som mål å få flere kvinner inn i private equity. Et av hovedmålene til Level 20 er at kvinner skal ha minst 20% av alle senior posisjoner i bransjen, og organisasjonen både inspirerer og hjelper kvinner til å lykkes i private equity ved å tilby en møteplass der kvinner kan diskutere og dele av sin erfaring og kompetanse.

NVCA arrangerte også konkurranse for studentene, der deltakerne kunne vinne billetter til enten Nordic Buy Out Forum den 2. desember 2021 (i samarbeid med Wiersholm) eller Venturekonferansen den 13. januar 2022 (i samarbeid med Investinor). Den heldige vinneren var Sophie Gran – vi gratulerer så mye! 

Tusen takk for oss NHH og Karrieredagene – vi gleder oss til å komme tilbake til neste år!