14
Jan

Webinar: Hvordan påvirkes norsk VC/PE av EU-taksonomien?

EUs taksonomi får stadig større oppmerksomhet etter hvert som flere ser at dette kommer til å få stor praktisk og økonomisk betydning, ikke bare for finansbransjen og kapitalforvaltere, men også for noterte og unoterte foretak. 14. januar inviterer NVCA og Schjødt til webinar der du får vite mer om hva som kommer fra EU og hvordan dette vil berøre NVCA sine medlemmer spesielt. 

EUs taksonomi får stadig større oppmerksomhet etter hvert som flere ser at dette kommer til å få stor praktisk og økonomisk betydning, også for noterte og unoterte foretak. Regelverket etablerer en felleseuropeisk definisjon av hva som er bærekraftig, og skal gi insentiver til at store mengder kapital flyttes til bærekraftige aktiviteter. EU etablerer med dette et veikart til fremtidens Europa.

14. januar 2021 kl. 11.00 inviterer NVCA og Schjødt til webinar der du får vite mer om hva som kommer fra EU og hvordan dette vil berøre NVCA sine medlemmer spesielt. I tillegg skal Lene Hodge, bærekraftsansvarlig i Nysnø, fortelle hvordan de har testet screeningkriteriene på sin portefølje av direkteinvesteringer. Dette blir en praktisk og konkret time om hvordan bransjen vår påvirkes av de nye lovene.

Agenda:

  • 11.00: Velkommen v./Ellen Vold, NVCA
  • 11.05: Andreas Lowzow, partner i Schjødt, om hvordan EU-taksonomien påvirker norsk PE
  • 11.30: Spørsmål og svar til Andreas
  • 11.45: Lene Hodge, bærekraftsansvarlig i Nysnø, om hvordan Nysnø har testscreenet sin portefølje etter taksonomien
  • 11.55: Avsluttende spørsmål
  • 12.00: Slutt

Dato: 14. januar 2021, kl 11.00-12.00

Link til deltakelse: https://zoom.us/j/99854671892

Registrering her.