11
mai

PE for Breakfast: Buy & Build som strategi

NVCA og Selmer inviterer til PE for Breakfast om Buy & Build som strategi. Vi får presentasjoner fra to fondsforvaltere som har gjort interessante oppkjøp gjennom B&B.

Sammen med Selmer inviterer vi til PE for Breakfast om Buy & Build som strategi. Vi får presentasjoner fra to fondsforvaltere som har gjort interessante oppkjøp gjennom B&B:

  • Norvestor investerte i det svenske skadedyrkontrollselskapet Nomor i 2014 etter å ha fulgt selskapet i flere år. Gjennom en rekke oppkjøp i Sverige og Norge, kombinert med sterk organisk vekst, hadde Nomor i 2019 blitt Europas fjerde største selskap innen skadedyrkontroll. Omsetningen var femdoblet siden Norvestors inntreden. Selskapet ble i 2019 solgt til det amerikanske skadedyrkontrollselskapet ServiceMaster (Terminix), og er en av Norvestors beste investeringer noensinne. Fredrik Korterud, Partner i Norvestor og tidligere styreleder i Nomor, skal fortelle om verdiskapning gjennom B&B i Norvestor med utgangspunkt i Nomor som eksempel.
  • Verdane gikk inn i softwareselskapet Dapresy i 2017. På det tidspunktet omsatte selskapet for ca. 60 millioner. 4 år senere er det gjort flere oppkjøp, blant annet Norske Confirmit og Amerikanske Focusvision. Selskapet er blitt en global leder innen software market research med nesten 2 milliarder omsetning, en økning på rundt 3200%. Christopher Parmo, CFO og COO i Verdane, forteller oss om prosessen.

Fredrik og Christopher svarer gjerne på spørsmål, så send inn det du lurer på til eav@nvca.no på forhånd.

Tid: Tirsdag 11. mai, kl. 09.00-10.00.

Sted: Zoom. Møtelink sendes alle påmeldte ​​​​​​​mandag 10. mai.

Påmelding her.

Velkommen!