13
Sep

Nye regler om markedsføring av fond

Sammen med Advokatfirmaet CLP inviterer vi til ettermiddagsseminar om de nye reglene om distribusjon av andeler i alternative investeringsfond på tvers av landegrensene.

Tid: Torsdag 13. september kl 16.00 – 18.00

Det vil også bli gitt en praktisk innføring i ESMA’s retningslinjer for markedsføringskommunikasjon. Disse retningslinjene må du forholde deg til allerede i dag dersom du markedsfører fond i EU. Det er ventet at Finanstilsynet vil stadfeste at retningslinjene vil bli fulgt også i Norge når lovendringene tre i kraft. Det vil da gjelde detaljerte krav til markedsføringskommunikasjon og -materiell når AIF-forvaltere markedsfører fond, også innenfor landegrensene. Endringene i AIF-loven ble vedtatt av Stortinget i juni og er forventet å tre i kraft innen kort tid. De nye reglene er relevante for AIF-forvaltere med konsesjon, forvaltere av EuSEF og forvaltere av EuVECA.

Seminaret vil bli holdt av Trine Waag Kanestrøm som er ny assosiert parter hos CLP. Trine har over 20 års erfaring i bransjen fra Finanstilsynet, advokatfirmaet Schjødt og Storebrand.

Det vil bli servert fingermat og drikke.

For påmelding klikk her.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Sted: Advokatfirmaet CLP, Sommerrogata 13-15, Oslo